LAJME DHE AKTIVITETE

NDRYSHIMI CILËSOR I SHËRBIMEVE NË SPORTELET E DPSHTRR-SË

DPSHTRR duke u bazuar në programin e Qeverisë Rama 2 ka ndërmarrë një sërë investimesh në Drejtoritë Rajonale me qëllim ofrimin e…

PËRURIMI I SALLËS SË RE TË REGJISTRIMIT TË MJETEVE

DPSHTRR duke u bazuar në programin e Qeverisë RAMA 2, ka ndërmarrë një sërë investimesh në Drejtoritë Rajonale, me qëllim…