DREJTORIA E PËRGJITHSHME E SHËRBIMEVE TË TRANSPORTIT RRUGOR

Stafi ynë i profesionistëve

Dërgoni mesazhin tuaj
targe-prove-e-perkohshme-e-vecante

Targë Prove

Apliko sipas llojit të licensës/aktivitetit tuaj

Targë e Përkohshme

Apliko online për Targë dhe Fletë Udhëtimi

Targë e Veçantë

Rezervo online Targën e Veçantë

certifikata-per-transportin-rrugor-komoditeti

Certifikata për Transportin Rrugor

Komoditeti për Autobusë dhe Taksi

Certifikatë për Trans. Nd. Mallrash për të Tretë dhe me Qera

Certifikatë ECMT/CEMT

koordinatori-per-te-drejten-e-informimit

Koordinatori për të Drejtën e Informimit

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor

KONTAKTO

KONTAKTO

  • Rruga “Muhedin Llagani”, Nr 1, Tiranë
  • +355 68 80 15 833
  • dpshtrr@dpshtrr.gov.al
  • www.dpshtrr.gov.al

lajme-dhe-aktivitete

Drejtoria e Kualifikimeve Profesionale (Sektori i Kualifikimeve) do të fillojë trajnimin e aplikantëve që kanë kërkuar të pajisen me Çertifikatë të Kompetencës Profesionale. Trajnimi fillon me datë 08-15/07/2019, ora 10:00. Trajnimi do të zhvillohet pranë qendrës së kontrollit teknik (ish – NSHRAK) Tiranë.

Drejtoria e Kualifikimeve Profesionale (Sektori i Kualifikimeve) do të fillojë trajnimin e aplikantëve që kanë kërkuar të pajisen me Çertifikatë të Kompetencës Profesionale. Trajnimi fillon me datë 01/07/2019, ora 10:00. Trajnimi do të zhvillohet pranë qendrës së kontrollit teknik (ish – NSHRAK) Tiranë.

Drejtoria e Kualifikimeve Profesionale (Sektori i Kualifikimeve) do të fillojë trajnimin e aplikantëve që kanë kërkuar të pajisen me Çertifikatë të Trajnimit ADR. Trajnimi fillon me datë 01-03/07/2019, ora 10:00. Trajnimi do të zhvillohet pranë qendrës së kontrollit teknik (ish – NSHRAK) Tiranë.

front-page